Viziunea mea politică pornește, în primul rând, de la câștigarea încrederii cetățenilor.

Cateliu Gabriel

Comunicat de presă – Am devenit membru USR

Dragi prieteni și susținători,

Vă anunț că începând de astăzi, 18 octombrie, am devenit membru al Uniunii Salvați România (USR), la îndemnul doamnei Clotilde Armand, a cărei încredere mă onorează. După ce am cunoscut oamenii din spatele proiectului politic USR, am ajuns la concluzia că împreună cu o echipă în ale cărei valori mă regăsesc, cu oameni care au intrat în politică doar pentru a schimba sistemul corupt și nu din interese personale, putem reuși mult mai mult decât aș putea de unul singur. Dovada că USR și susținătorii săi reprezintă un grup de oameni care vor cu adevărat o schimbare este faptul că aceștia arată deja rezultate concrete, la București, la Iași și în alte orașe din țară unde au câștigat la alegerile locale.

Am luat această decizie și întrucât candidatura la alegerile locale nu este despre mine, ci despre nevoia de a aduce oameni competenți și integri în prim planul politicii. Îmi voi depune candidatura pentru unul dintre locurile pe lista USR Urziceni pentru că sunt convins că pot reprezenta cu demnitate orasul nostru.

Politica promovată de mine este și cea promovată de USR: depolitizare la toate nivelurile, eliminarea corupției, învățământ performant, dezvoltare rurală, transparență și eficiență în utilizarea banului public sunt câteva dintre principalele idei care ne unesc. Ce aduc eu în USR în plus este perspectiva oamenilor din orașele mici și comunele Constanței, acolo unde trăiesc peste 60% dintre locuitorii județului nostru. Sunt oameni onești și muncitori care se zbat în mod nemeritat într-o sărăcie endemică, fiind victime ale lăcomiei și corupției clasei politice care ne-a condus în ultimii 26 de ani.

În perioada imediat următoare vom înființa Filiala Locală USR, la care îi invit să adere pe toți cei care consideră că România poate fi condusă altfel. Facem o uniune a tuturor ideilor și a oamenilor de bună credință care doresc să schimbe clasa politică.

De astăzi, nu mai sunt singur, ci sunt parte din echipa care și-a propus să salveze România prin schimbarea modului în care se face politică. Vă invit să construim împreună un județ și o țară așa cum ne dorim!

Gabriel Cateliu
Membru USR Ialomita – filiala Urziceni
#SalvațiRomânia